5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT خواص زعفران EXPLAINED

5 Simple Statements About خواص زعفران Explained

5 Simple Statements About خواص زعفران Explained

Blog Article

همچنین، زعفران می تواند در بهبود علائم سوء هاضمه و سوء جذب مواد غذایی نیز موثر باشد. این اثرات مثبت زعفران بر روی معده به دلیل ترکیبات فعال موجود در آن از جمله کروسین، سافرانال و پیکروکروسین است که خواص ضد التهابی و ضد اسپاسمیکی دارند.

ریشه این گیاه دارویی دارای لعاب بوده و کمی تلخ است. خاصیت خلط آور و نرم کننده سینه ازجمله مصارف دارویی ریشه این گیاه است.

پیشنهاد مطالعه بیشتر:   زعفران و تپش قلب+ خواص زعفران برای قلب

این روغن مراقبت از نواحی بدن در شوینده‌های آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود تا در عین شستشو و پاکسازی موها، بافت آسیب دیده‌ی موها نیز ترمیم شود.

وی مصرف شنگ را در شب تسکین‌دهنده درد و سرفه دانست و مصرف آن را با روغن‌زیتون آرامبخش دانست.

پوست پشت پلک و پوست ناحیه شکم در نوزادان در مقایسه با پوست سایر نواحی، آسیب‌پذیرتر است. چرا که میزان آب موجود در داخل لایه‌های پوست این نواحی بسیار اندک است و تماس پوست با اشعه‌ی آفتاب می‌تواند خشکی پوست این نواحی را برجسته‌تر کند.

کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ

ریشه گیاه شنگ دارای لعاب بوده و کمی تلخ است و خوردن آن اشتها را فوق‌ العاده زیاد می ‌کند. ریشه شنگ خلط ‌آور و نرم‌ کنده سینه و التیام دهنده زخم ها می باشد.

در صورت مبتلا شدن به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت و روماتیسم، مصرف روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم زعفران می‌تواند مفید باشد.به علاوه، زعفران می‌تواند در درمان بیماری‌های مربوط به سیستم عصبی مانند افسردگی و اضطراب نیز موثر باشد.

برگ های آن نواری دراز، مانند برگ تره است که قسمت های پایین آن پهن تر از قسمت های بالای برگ و رنگ آن سبز مایل به کبود می باشد، میوه آن خاکستری مایل به سبز است که در انتهای آن یک دسته تار سفید رنگ مایل به بنفش وجود دارد، دانه های آن قهوه ای دراز و دو طرف آن ها نوک تیز، شیاردار و کمی خمیده می باشد.

علاوه بر این زعفران دارای مواد معدنی و ترکیبات مفید دیگری است که می‌‌توانند عملکرد مغز را بهبود بخشند و مانع از بروز اختلالات عصبی شوند.

دارای طبیعت سرد و خشک و قابض است، اسهال صفراوی و اسهال خونی را قطع می کند. گیاه زعفران خوردن عصاره آن خونریزی رحم و خون روی از سینه را قطع می کند، زخم معده را التیام می بخشد و معده را تقویت می کند، نوشیدن آب جوشانده ی آن برای رفع کم اشتهایی و اختلالات کبد و پستان و رفع ترش کردن و احساس سوزش در معده و مری مفید است.

اگر خواسته باشیم دقیق‌تر بگوییم، گیاه زعفران وحشی در کشور یونان کنونی یافت شد. دقیقا مشخص نیست که گیاه وحشی زعفران در نخستین بار چگونه تولید مثل کرد. چون یک گیاه وحشی زعفران در تولید مثل خود به تنهایی ناتوان است و نمی‌توان انتظار داشت که پس از مدتی، این گیاه بارور و کلاله‌های قرمزرنگ آن پیدا شود.

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

Report this page